13.12.2011
Zilver bij de Architects’ Darling Award 2011

Architecten en planners kozen de meest competente fabrikanten - en Siedle bereikte de tweede plaats in het bereik "Elektro-installatie". In de categorie "Barrièrevrijheid" staat de onderneming in de scorelijst zelfs op de eerste plaats. Voor het totaalresultaat ontving Siedle de voor het eerst uitgereikte Architects’ Darling Award 2011 in zilver.

Aan de enquête van de bouwportaal Heinze hadden meer dan 1.800 architecten en planners meegedaan. Zij kozen hun favorieten uit bereiken als elektro-installatie, gevel of sanitairtechniek en waardeerden deze volgens innovatiegeest, duurzaamheid, Design, energie-efficiëntie en barrièrevrijheid. Siedle bereikte, deels met duidelijke afstand tot de volgende geplaatste, in bijna alle individuele categorieën de tweede plaats. Voor bijzonder competent houden architecten en planners de onderneming uit Furtwangen bij het thema "Barrièrevrijheid". Daar staat Siedle aan de top van de scorelijst.

De specialist voor gebouwencommunicatie won in de enquête van ondernemingen, die een wezenlijk breder productspectrum in de elektro-installatie aanbieden, zoals bijvoorbeeld schakelaars of gebouwenautomatiseringstechniek.

Op de afbeelding: De modulaire Siedle techniek maakt een variabele en barrièrevrije toegang mogelijk. Hier communiceren rolstoelrijders en slechtzienden via een zuil met twee communicatieterminals evenals over een oproeptoets met groot vlak en verheven Brailleschrift. De bedienelementen zijn vanuit zittende positie goed bereikbaar.
Referentie: Barrièrevrije toegang
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP