Nieuwsbrief 09/2017
Geachte dames en heren,

In de actuele tentoonstelling van het Vitra Design Museum toont Siedle de productstudie van een deurintercomsysteem voor innovatieve gemeenschappelijke woonvormen. En in het huis aan de Tegernsee de geslaagde symbiose uit natuurlijke materialen en High-Tech.

Uw nieuwsbriefredactie
Siedle sponsort de tentoonstelling van het Vitra Design Museum „Together! De nieuwe architectuur van de gemeenschap“ en neemt er ook actief aan deel. In een voorgestelde meerdere-generaties woning met gemeenschappelijk bereik installeerde Siedle een productstudie met een innovatief communicatieconcept.

> Meer
 
 
Tussen bergen en water is een woonhuis ontstaan, dat met het schilderachtige landschap van Oberbayern schijnt te zijn vergroeid. Hout is het meest heersende bouwmateriaal, wiens natuurlijke oppervlakken een spannend contrast creëren met de Siedle techniek.

> Meer


Siedle nieuwsbrief service

Verder nieuws van Siedle vindt u hier: www.siedle.nl
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klikt u dan a.u.b. op Nieuwsbrief opzeggen.
Wij zien uit naar opmerkingen en kritiek: info@siedle.nl

Dit is een nieuwsbrief van S. Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke OHG
Bregstraße 1, 78120 Furtwangen.

De firma Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke OHG (Gerechtshof Freiburg, Registergerechtshof, HRA 610683) wordt vertegenwoordigd door de Siedle Geschäftsführungs-Gesellschaft mbH (Gerechtshof Freiburg, Registergerechtshof, HRB 706216), deze wordt vertegenwoordigd door de bedrijfsleiders Gabriele Siedle (voorzitter) en Jochen Cura. Omzetbelastingnummer: DE 141913584

Gegevensbescherming | Information obligation

Twitter Facebook
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP