Positie
Siedle produceert uitsluitend daar, waar de onderneming sinds meer dan 260 jaar haar thuis heeft: in Furtwangen in het zwarte woud. Een bijdrage aan de kwaliteitsgarantie, maar ook een uitdrukking van de verantwoordelijkheid voor de vestigingsplaats en voor haar mensen.
Gemaakt in Furtwangen
Een onderneming als Siedle is niet alleen werkgever, zij draagt ook bij aan het behoud van de regionale economische kringloop. Wij zijn ervan overtuigd, dat alleen industriële productie een moderne economische locatie duurzaam zeker stelt.
Opleiding en dienstverlening worden steeds belangrijker, maar zij kunnen de producerende industrie als motor van de economie niet vervangen. Deze erkenning geldt niet alleen voor Furtwangen, zij geldt in het hele land.

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid en nemen haar ook. Hetzelfde verwachten wij van onze leveranciers, en wij appelleren aan onze partners in de handel, om er ook op te letten, waar en op welke manier de producten die zij aanbieden, worden gefabriceerd.

Siedle doet er alles aan, om in Duitsland concurrerende producten te produceren. Dat was nog nooit eenvoudig en wordt in een geglobaliseerde economie ook niet gemakkelijker. Maar het is mogelijk, wanneer kundige medewerkers hun creativiteit en betrokkenheid voor dit doel inzetten, in plaats van over mogelijke voordelen van een andere vestigingsplaats na te denken. Daarin ligt de goede klank van het kenmerk "made in Germany" vastgelegd: het stond en staat voor doordachte kwaliteit, die volledig afhangt van de mensen, die zich er dagelijks voor inzetten.

Deze samenhang toont zich bijvoorbeeld in drie bereiken, waarin zij bijzonder sterk is: in de moderne fabricage, in de klantspecifieke speciale productie en in de fabrieksservice, die er voor zorgt, dat de investering in een Siedle installatie zo lang mogelijk voordelen biedt. Want dat hoort ook bij de kwaliteit van made in Germany: De werkelijke kosten zitten niet in de aanschafprijs, en sommige dingen kunnen elders goedkoper worden geproduceerd – maar niet alles.

> Moderne fabricage
> Klantspecifieke speciale productie
> Fabrieksservice

Foto's
boven: Blik in het Urachdal in het zwarte woud
Midden: Het logistieke centrum van Siedle in Furtwangen
Onder: Zorgvuldigheid en concentratie in de moderne fabricage van de Steel montage
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP