Intercoms
Klassiek: Met hoorn
Hoorn opnemen, spreken, deur openen, opleggen: Eenvoudiger kan het niet. Eenvoud heeft zijn voordelen: In de intuïtieve bediening. In de techniek, die geen omslachtige regelelektronica nodig heeft. En in de prijs – hoorntelefoons zijn goedkoper dan vergelijkbare hands-free apparaten.
Modeloverzicht
Standaard
De basis voor iedere goede verbinding: De Standaardtelefoon signaleert de deuroproep, onderscheidt daarbij tussen huis- en etagedeur, maakt een spreekverbinding aan, opent de deur en schakelt het licht. Het beltoonvolume laat zich van buitenaf regelen en volledig uitschakelen (mute-schakeling). Apparaten voor de Businstallatie signaleren het oproepsignaal additioneel door een knipperende LED. Uw elektrovakman adviseert u over de verschillende installatiesystemen.
Comfort
Verhoogde vereisten vervullen de Comfort-modellen. Afhankelijk van model kunnen tot maximaal zeven van haar acht toetsen met maximaal 14 individuele schakel- en stuurfuncties worden bezet. Zo verandert de intercom in een commandocentrale, bijvoorbeeld voor een deurautomatiek, de garagedeur of terreinpoort, verlichtingscenarios, het aanschakelen van camera’s, maar ook voor interne gesprekken of het doorverbinden van de deuroproep.
Tafeluitvoering
Alle Siedle-binnenstations zijn alternatief aan de wandmontage ook als tafeluitvoering verkrijgbaar. Een voet met aansluitleiding brengt de apparaten in een ergonomisch gunstige positie, optimaal voor een grijpende hand of een drukkende vinger.
Zubehör für Hörgeräte
Für alle aktuellen Haustelefone ist ein hörgerätekompatibler Hörer als Zubehör in Weiß erhältlich. Der Hörer kann einfach ausgetauscht werden und verfügt über eine Induktionsspule, über die er mit dem Hörgerät verbunden wird.

> Mehr zur Barrierefreiheit
Nieuws: Designprijzen voor intercoms
Configurator
© 2018 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP