Virtuele intercom
Met de virtuele intercom wordt het deurstation een onderdeel van IP netwerk. De oproep-, spraak- en videosignalen van de deur worden in het netwerk overgedragen en door een client-software ontvangen. De PC neemt diverse taken van een binnenspraakpositie over, inclusief videoweergave, deuropener, schakelfuncties en statusmeldingen.
De virtuele spraakpositie wordt actief, wanneer een deuroproep inkomt, zij geeft het camerabeeld weer en bouwt een spraakverbinding op. Vanzelfsprekend kan zij ook handmatig geactiveerd worden, bijvoorbeeld voor de videobewaking. Bovendien maakt zij de interne audiocommunicatie mogelijk tussen alle systeemtoestellen en voert eenvoudige schakelfuncties uit.
Ook op Windows-gebaseerde bedienings- of automatiseringspanelen kan het virtuele binnenstation gebruikt worden. Zo maakt zij de inkoppeling hiervan in het deurcommunicatiesysteem mogelijk.
Basisvereiste voor het gebruik van de virtuele intercom is het Siedle installatiesysteem In-Home-Bus in verbinding met de interface Smart Gateway.
PC, iPhone of iPad worden daarmee een uitbreiding van de deurcommunicatie. Een Smart Gateway verbindt tot maximaal 50 IP deelnemers. Ieder IP apparaat, dat met de Smart Gateway wordt verbonden, benodigt een deelnemerlicentie. Twee licenties zijn in de leveringsomvang bijgesloten.

> Meer over de Smart Gateway
> Meer over de Siedle App
De virtuele spraakpositie is net zo overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen zoals iedere Siedle-spraakpositie. En de software is additioneel ook geschikt voor complexere opgaven. Zij toont indien gewenst statusmeldingen en neemt schakel- en stuurfuncties over.

Functies in een overzicht
– Sturing direct via de monitor door muisklik of gebaarbesturing
– Twee weergavemodi: Venster- en widget weergave
– Audio- en video deurcommunicatie
– Camerabewaking
– Beeldgeheugen
– Directe deurkeuze uit lijst
– Groepsoproepen ontvangen
– Schakel- en stuurfuncties (bijv. deur openen of licht)
– Verkrijgbaar voor de Smart Gateway, gratis download van de Siedle website
– Licentie vereist, in de leveringsomvang van de Smart Gateways zijn twee licenties inbegrepen
– CTI deuroproep: Audio overdarcht via SIP telefoon, video overdracht via bus software intercom
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP