Video-intercoms
Klassiek: Met hoorn
Camerabeeld bekijken, hoorn opnemen, spreken, deur openen, opleggen: Eenvoudiger kan het niet. Eenvoud heeft zijn voordelen: In de intuïtieve bediening. In de techniek, die voor de audioverbinding geen uitgebreide regelelektronica nodig heeft. En in de prijs – hoorntelefoons zijn goedkoper dan vergelijkbare hands-free apparaten.
Modeloverzicht
Standaard
Het standaardmodel van de videotelefoon is intuïtief en eenvoudig te bedienen. Twee draairegelaars voor kleurinstelling en helderheid regelen de weergave van het briljante 3,5" kleurenscherm. De monitor schakelt zich bij ieder belsignaal automatisch aan, bovendien kan het camerabeeld op ieder moment handmatig ingeschakeld worden.

Comfort
Van de Standaard-video-telefoon onderscheidt het Comfort-model zich door een geïntegreerd beeldgeheugen, de programmeerbare functietoetsen en het kruisvormige stuurelement. Daarachter verbergt zich een omvangrijke functie-omvang, die echter alleen dan verschijnt, indien hij benodigd wordt. De bediening via een beeldschermmenu functioneert verbluffend eenvoudig.

> Comfort-functies

Tafeluitvoering
Alle Siedle-binnenstations zijn alternatief aan de wandmontage ook als tafeluitvoering verkrijgbaar. Een voet met aansluitleiding brengt de apparaten in een opstellingshoek van 65 graden, die de optimale afleesbaarheid van de weergave garandeert.
Configurator
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP