De ingang op televisie
Wie zich bij het TV kijken niet door de deurbel wil laten storen, kan ontspannen blijven zitten. Want Siedle brengt het beeld van de deurcamera op het TV beeldscherm. Zo toont de televisie, wie voor de deur staat.
Zodra er aan de deur gebeld wordt, verschijnt het beeld van de bezoeker automatisch op de TV-monitor; afhankelijk van het apparaat ofwel als volledig beeld of ingevoegd in het lopende programma (PiP).
De spreek- en deurfunctie wordt ofwel door het binnenstation van de spraakinstallatie of een lijntoestel overgenomen, dat via de interface DoorCom aangekoppeld is.

Technisch staat achter de ingang in de televisie ook een interface, Bus-video-demodulator (BVD). Hij wordt in de schakelkast geïnstalleerd, waar hij het videosignaal uit de gegevensoverdracht van de siedle-installatie uitkoppelt.
De Bus-video-demodulator levert een neutraal signaal in het FBAS-formaat, waarmee veel videosystemen werken. De ingang als televisieprogramma is daarom een toepassingsmogelijkheid, maar niet de enige. Bijvoorbeeld kunnen de beelden van de Siedle-camera’s ook in bewakingssystemen en allerlei typen video monitoren worden ingevoerd.
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP