Siedle Classic
De naam is programma: Siedle Classic is de moderne interpretatie van het klassieke deurstation. Net zoals de voorvader Portavox, sowieso het eerste deurstation, bestaat zij uit een voorpaneel uit metaal met luidsprekerrooster en toetsen – in Design, techniek, materiaal en bewerking is Siedle Classic echter op de nieuwste stand.

> Portavox: De eerste deurspreekinstallatie
Met een eigen, aan tradities verbonden vormentaal concentreert Siedle Classic zich op de wezenlijke functies bij de ingang: Bellen, spreken, zien en deur openen. Net zo klassiek is de inbouwmontage, die in verbinding met de bevestiging vanaf de voorzijde voor een zeer vlakke bouwwijze zorgt.

De concentratie op het wezenlijke maakt Classic tot de juiste keuze voor bouwheren, die waarde hechten aan de soliditeit en de waardigheid van massief metaal, maar noch de extreme vormgevingsvrijheid van Siedle Steel, noch de functieveelvoud van Siedle Vario benodigen.
Individuele vormgeving
Met talrijke materiaal- en oppervlakopties past Siedle Classic zich aan individuele wensen of aan de bouwomgeving aan.

Uitvoering: Videodeurstation in zwarte hoogglans individuele laklaag.

> Materiaal en kleuren
Modernisering
Een speciale variant werd voor de inzet van de miljoenvoudig verspreide Siedle-deurluidspreker van de serie TL 111 ontwikkeld. Bij de omruil kunnen de beschikbare inbouwbehuizing en de leidingen verder gebruikt worden. Zo wordt de modernisering kinderspel.

> Modernisering met Siedle Classic
Deurstations Audio
Deurstations Video
© 2018 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP