Siedle Compact
De nieuwe instap in de Siedle deurcommunicatie: Siedle Compact biedt de basisfuncties bij de ingang voor tot maximaal vier wooneenheden. De reductie tot het wezenlijke voor krappe budgets, tot nu toe alleen in de complete sets verkrijgbaar, nu ook als individuele apparaten voor een lage prijs.
Siedle Compact is te combineren met alle binnenstations en met verdere deurstations van alle Designlijnen. Als In-Home-Bus apparaat is ieder Compact deurstation onderdeel van het meest aan varianten rijke installatiesysteem met schier oneindige mogelijkheden.
De duidelijk getekende behuizing neemt een vanaf de achtergrond verlicht infobordje, een kleurencamera en een toetsenveld met tot vier toetsen op. De overdrachtkwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn op dezelfde hoge standaard als bij alle Siedle apparaten.

Varianten:
Audio 1 2 en 4 wooneenheden
Video 1 en 2 wooneenheden
Ofwel aansluiting aan het Smart Home of mobiele communicatie met de Siedle App, ofwel op WiFi of in het mobiele datanet: Het instapapparaat Siedle Compact biedt in combinatie met de Smart Gateways al de gehele veelvoud van moderne deur- en gebouwencommunicatie.

> Smart Gateway: IP netwerk en Siedle App
Afzonderlijk en als set: de geoptimaliseerde camera voor Siedle Compact heeft qua techniek duidelijk een voordeel. De nieuwe cameramodule met CMOS-technologie en automatische omschakeling tussen dag en nacht zorgt ook bij duisternis en moeilijke lichtomstandigheden voor een optimaal zicht.

Techniek in één oogopslag:
– Betere beeld- en kleurkwaliteit door een hogere resolutie (550 tv-lijnen)
–Natuurlijk, schitterend kleurenbeeld
– Een extra mechanisch verstelbereik van 30° (horizontaal/verticaal)
– Een kijkhoek van ca. 65°/50° (horizontaal/verticaal)
– Geïntegreerde led-verlichting
– Tweetraps verwarming (condensatiebescherming)
– Automatische omschakeling tussen dag en nacht
Met 33 millimeter bouwhoogte maakt het Compact deurstation zich slank. De behuizing wordt snel en gemakkelijk op de muur gemonteerd, ingrepen in het gebouwcasco zijn niet nodig.
Met zijn gereduceerde vormgeving en het frisse, neutrale wit past Siedle Compact bij iedere ingang.
Dealers
© 2019 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP