De Siedle afleverbox met App
Test
De afleverbox van Siedle maakt de comfortabele en veilige ontvangst van pakketten tijdens uw afwezigheid mogelijk. Belt de pakketdienst, dan wordt de deuroproep met videobeeld via de Siedle App op de Smartphone van de ontvanger getoond. Hij ziet de bezorger, kan met hem spreken en de box ontgrendelen. De Siedle afleverbox wordt naar wens van de klant in de Steel Manufaktur gepland en geproduceerd. Daarbij hoort een persoonlijk, individueel advies.

> Uw contactpersoon bij Siedle

> Toepassingsvoorbeelden downloaden
Thuis. Onderweg.
De ontvanger ziet een videobeeld van de pakketbezorger en zijn zending op de IPhone of IPad. Hij kan met hem spreken en beslissen, of hij de box op afstand via een aanraking met de vinger wil ontgrendelen.
De camera toont, of de bezorger de daadwerkelijk plaatst en de deur weer sluit. De box is ook meerdere malen na elkaar op afstand te ontgrendelen. Zij bewaart de zendingen veilig en beschermd.

Systeemvereisten: Siedle Access en Siedle App
Openen zonder sleutel
Naar wens kan de afleverbox ook via vingerafdruk of cijfercode worden geopend. Graaien en zoeken naar de juiste sleutel vervalt. Dankzij de systeemintegratie functioneert de sleutelloze opening ook met de huisdeur en de brievenbus.

Systeemvereisten: Vingerafdruklezer en/of codeslot, eventueel brievenbus met elektronische ontgrendeling.
Functionele en esthetische integratie
Als componenten van de Designlijn Siedle Steel voegt de afleverbox zich in het communicatiesysteem in. Zij wordt individueel naar de wensen van de klant geconfigureerd en geproduceerd.
Daarbij kan zij bijvoorbeeld met brievenbus, toegangscontrole, verlichting of belettering worden gecombineerd – als compleet systeem in één behuizing of ook op verschillende inbouwplaatsen, die aan de plaatselijke omgeving zijn aangepast.

> Toepassingsvoorbeelden downloaden
Advies en service
De afleverbox kan zowel in een deurspraakinstallatie worden ingepland maar ook achteraf in de gevel, een nevengebouw, een poortinstallatie of een muur worden geïntegreerd.
Wij tonen u, wat er mogelijk is, en plannen uw individuele installatie.

> Uw contactpersoon bij Siedle

> Toepassingsvoorbeelden downloaden
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP