Classic brievenbusinstallatie
Furtwangen, 18 februari 2015
Eenvoudige modernisering

Nieuwe potentiëlen voor de modernisering ontsluit Siedle voor de handel met uitbreidingsinstallaties in het metaaldesign van Siedle Classic. Zij vervangt de frontpanelen van oudere installaties van de bouwserie TL 411. De in de muur ingebouwde behuizing blijft behouden.


Siedle breidt de succesvolle serie van omruilproducten uit de Designlijn Siedle Classic uit. Met minimale montage- en installatiewerkzaamheden laten zich ook decennia oude deurstations met brievenbus van de bouwserie TL 411 vervangen. De nieuwe brievenbusinstallatie is een volwaardig product uit de Designlijn Siedle Classic, met een frontpaneel uit massief edelstaal, deurluidspreker, oproeptoets en naambordje en een gedempt sluitende brievenbusklep.

Het omruilfrontpaneel past zonder adapter direct op de oude behuizingen. De bestaande installatie evenals de voeding-, stuur- en schakelapparaten kunnen in de meeste gevallen verder worden gebruikt, net zoals de binnenstations. Ook in de muur ingebouwde inbouwbehuizingen, die alleen met grote moeite konden worden omgeruild, blijven behouden. Das bespaart huizenbezitters kosten, moeite en de gevreesde muur- en pleisterwerkzaamheden.

De brievenbussen biedt Siedle voor de een-, twee- en driegezinswoning aan en wel voor de installatiesystemen In-Home-Bus, 1+n en 6+n. Speciale versies levert de fabrikant op aanvraag.

Afbeeldingsonderschrift:
Intelligente modernisering met minimale moeite: de nieuwe Classic brievenbusinstallatie.
 Pressebilder zum Download
 Pressemitteilung als PDF-Datei
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP