Trendkleuren in het voorjaar
Furtwangen, 28 januari 2016
Kleurrijke ontvangst

In dit voorjaar staan vriendelijke kleuren hoog in het vaandel: Zonnig geel, elegant oud roze en fris turquoise zijn de trendkleuren van het seizoen. Met Siedle Vario kunt u in uw huisingang vrolijke kleuraccenten zetten.


Het moderne deurcommunicatiesysteem laat geen wensen over. Naast de kleur kunt u alle functies geheel naar uw wensen uitkiezen: Deurluidspreker, camera en brievenbus evenals bewegingsmelder, kaartlezer en vingerafdruk herkenning. Vario biedt voor iedere vraag de op maat gesneden deurstation. En dat in de hoogste Designkwaliteit, zoals meerdere gerenommeerde onderscheidingen voor goede vormgeving bevestigen.

Vormgeven met de online configurator
Ontdekt u, hoe uw favoriete installatie er uit ziet. Dat gaat heel gemakkelijk: Met de online configurator van Siedle kunt u alle varianten gemakkelijk vergelijken – en uw persoonlijke wenskleur uit het omvangrijke RAL kleurenpalet kiezen. Het daarbij passende binnenstation voor de communicatie kunt u direct mee configureren. De meeste spraakposities voor het binnenbereik zijn eveneens in de RAL kleuren verkrijgbaar.

Zodra u uw wensinstallatie heeft geconfigureerd, kunt u een PDF document met afbeeldingen en de prijs van de installatie naar u toe laten sturen. De Siedle configurator staat online onder www.siedle.de/konfigurator ter beschikking. Alles, wat u nodig heeft, is een actuele internetbrowser.

Afbeeldingsonderschriften:
Afbeelding 1: Trendy trio: Deurcommunicatie met Siedle Vario is ook in de actuele kleuren oud roze, zonnengeel en turquoise blauw verkrijgbaar.

Afbeelding 2: Elegante ontvangst: Het Vario deurstation in oud roze is een vriendelijke blikvanger.

Afbeelding 3: Blikvanger aan de huisdeur: het Vario deurstation met brievenbus in zonnengeel.
 Pressebilder zum Download
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP