Tweede onderscheiding voor nieuw product
Furtwangen, 4 februari 2016
iF Design Award voor Siedle Basic

Het iF International Design Forum heeft het audio binnenstation van de nieuwe Designlijn Siedle Basic met de internationaal gerenommeerde iF Design Award 2016 onderscheiden.


Na de German Design Award is dit al de tweede prominente Designprijs, die het goedkope binnenstation in het instapsegment wordt uitgereikt. De iF Design Award wordt door het Internationale Forum Design in Hannover uitgereikt. Het geldt wereldwijd als een van de toonaangevende instituten voor industrieel Design. Over de toekenning van de prijs besliste een hoge-karaats jury uit meer dan 5.000 inzendingen.

Siedle Design – opnieuw geïnterpreteerd
De vormgeving van Siedle Basic is de hedendaagse nieuwe interpretatie van het Siedle Design. Het Design is terughoudend, daarbij echter op zichzelf staand en aanwezig. Details als het gatenrooster met afgeronde openingen en de afgeronde zijkanten verlenen het product een elegante eenvoudigheid. De duidelijke vormgeving draagt bij aan het intuïtieve gebruik; een foute bediening is praktisch uitgesloten. Alle belangrijke functies zijn nu via twee toetsen te sturen, die dubbel belegd zijn.

Afbeeldingsonderschriften:
Afbeelding 1: Eenvoudig, goedkoop en met uitstekend Design: Zo presenteert het nieuwe audio binnenstation Siedle Basic zich.

Afbeelding 2: Meervoudig onderscheiden: Het audio binnenstation Siedle Basic heeft voor de tweede keer een internationaal vooraanstaande Designprijs uitgereikt gekregen.

Afbeelding 3: De iF Design Award telt wereldwijd tot de meest gerenommeerde Designprijzen.
 Pressebilder zum Download
 Pressemitteilung als PDF-Datei
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP