De nieuwe Siedle Apps
Furtwangen, 13 maart 2016
Deuroproep via het mobiele datanetwerk en via Smartwatch
De nieuwe Siedle Apps voor Access en Smart Gateway maken de deurcommunicatie nog mobieler: De deuroproep is ook via het mobiele datanet en de Apple Watch te ontvangen. Bovendien heeft Siedle de Apps met een nieuw, innovatieve bedienoppervlak en uitgebreide functies uitgerust.


De nieuwe Apps bieden de gebruiker maximale mobiliteit. Met zijn iPhone of iPad is hij niet meer op een WiFi netwerk aangewezen, maar kan de deuroproep ook via het mobiele datanet beantwoorden. Afhankelijk van de netwerkdekking is de oproep op deze manier bijna overal te ontvangen.

Comfortabelere bediening, nieuwe functies
Het opgewaardeerde oppervlak biedt een comfortabelere gebruikersgeleiding en maximale veiligheid. De nieuwe vormgegeven veiligheidsvraag voor de deuropener sluit een abusievelijke foute bediening praktisch uit. Bovendien ontvangt de gebruiker een visuele terugmelding; de knop verandert zijn kleur.

Het dashboard laat zich nu ook helemaal naar wens configureren: De indeling en grootte van de iconen bepaalt de gebruiker. De functie-omvang is duidelijk gegroeid. Bijvoorbeeld kunnen de schakel- en stuurfuncties als favorieten worden opgeslagen en aan bepaalde ruimtes in het huis worden toegewezen. Op deze manier kan de gebruiker het licht bij de ingang inschakelen of de garagedeur openen, terwijl hij een deuroproep aanneemt. En ook de aankoppeling van externe IP camera's is nu mogelijk. Alle camera's kunnen met de App 2.0 direct worden gekozen, zodat op ieder moment te zien is, wat voor het huis of er omheen gebeurt.

Deuroproep aan de pols ontvangen
De Siedle Apps voor Access en Smart Gateway functioneren ook op de Apple Watch. Zij maken het in het actuele besturingssysteem watchOS 2 mogelijk, de deur direct via de Watch te openen. Zodra iemand aan de huisdeur aanbelt, signaleert de Apple Watch dat met een geluidssignaal. Via een live beeld is te zien, wie er voor de deur staat. Om te spreken kan de Watch de verbinding aan de iPhone doorgeven.

De compatibiliteit met de Apple Watch dankt de Siedle App aan haar doordachte programmering en de zorgvuldige, voortdurende update verzorging. Want de mobiele toekomst van de deurcommunicatie is nog maar pas begonnen.

Afbeeldingsonderschrift:
De Siedle App ontvangt de deuroproep ook via het mobiele datanet. En met de Apple Watch is de deur ook gemakkelijk aan de pols te openen.
 siedle_app_fpe
 siedle_pm_app_fpe
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP