De Siedle afleverbox met App
Furtwangen, 13 maart 2016
Pakketontvangst ondanks afwezigheid

De afleverbox van Siedle maakt de comfortabele en veilige ontvangst van pakketten tijdens uw afwezigheid mogelijk. Belt de pakketdienst, dan wordt de deuroproep met videobeeld via de Siedle App op de Smartphone van de ontvanger getoond. Hij ziet de bezorger, kan met hem spreken en de box ontgrendelen.


De Siedle afleverbox is de moderne uitbreiding van de deurcommunicatie. In het kader van het ras stijgende aantal pakketbezorgingen is zij voor woningbezitters het gemakkelijke alternatief voor het afhalen in de pakketshop. De Siedle App van het systeem Access biedt daarbij de grootst mogelijke veiligheid: De ontvanger ziet via zijn iPhone of iPad een gestoken scherp videobeeld van de pakketbezorger en zijn zending. En hij kan beslissen, om de afleverbox van afstand via een druk met de vinger te ontgrendelen.

Groot opnamebereik
De comfortabele box neemt grote en zware pakketten op. De innovatieve techniek voldoet ook bij een hoge pakketfrequentie: De afleverbox is indien gewenst meerdere malen achter elkaar van afstand te ontgrendelen.

Perfecte combinatie aan de huisdeur
De afleverbox uit de Designlijn Siedle Steel voegt zich naadloos in de gebouwencommunicatie in. Zij wordt individueel naar klantenwens geproduceerd en kan flexibel met een brievenbus en deurspreekinstallatie worden gecombineerd. Net zoals de brievenbus is de leverbox naar wens via een elektronische ontgrendeling te openen. De ontvanger benodigt dan bij thuiskomst alleen zijn vingerafdruk of een cijfercode, om de box te ontgrendelen en de pakketten uit te nemen. De omvangrijke zoektocht naar de juiste sleutel wordt overbodig.

Afbeeldingsonderschriften:
Afbeelding 1: De Siedle leverbox maakt de comfortabele ontvangst van pakketten bij afwezigheid mogelijk. Zij voegt zich perfect in de gebouwencommunicatie in.

Afbeelding 2–3: De post is er: Wanneer de pakketdienst belt, landt de deuroproep met videobeeld dankzij de Siedle App op de iPhone van de ontvanger.
 siedle_lieferbox_fpe
 siedle_pm_lieferbox_fpe
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP