Nieuw Siedle magazine „Architektur an der Schwelle“
Furtwangen, 9 maart 2016
Everything is connected

De digitale communicatie verbindt de deurtoegang en maakt de drempel mobiel. Maar met wie willen wij ons eigenlijk verbinden – en hoe? De nieuwe uitgave van het Siedle magazine „Architektur an der Schwelle“ verklaart de potentie van moderne gebouwencommunicatie en licht toe, hoe Siedle met nieuwe partnerschappen additionele mogelijkheden in vormgeving en techniek ontsluit. Want alles is met elkaar verbonden.


De vierde uitgave van het magazine staat onder het thema „Everything is connected“. Siedle presenteert de veelvoudige mogelijkheden in de gebouwencommunicatie: Apps ontvangen de deuroproep inclusief video livebeeld op de Smartwatch. Videopanelen leiden deurcommunicatie en KNX gebouwenautomatisering samen. En een nieuwe leverbox zorgt ervoor, dat men ook bij afwezigheid pakketten kan ontvangen.

Bovendien belicht het magazine spannende achtergrondthema's uit verschillende perspectieven. Wat betekent de steeds mobielere techniek voor de verbindingswegen tussen binnen en buiten? Hoe beïnvloeden nieuwe vormgeving en functies de barrièrevrijheid? Welke economische en ecologische potentie steekt er in de nieuwe toepassing van oude bouwsubstantie? En wat valt er te zeggen over de terugkeer van Siedle naar zijn historische wortels in het radicale architectuurproject Antivilla? Het magazine is gratis bij Siedle en alle partners in de elektrovakhandel verkrijgbaar. Leert u direct meer over het nieuws van Siedle: in een Siedle tentoonstellingscentrum, bij een geautoriseerde Siedle Studiopartner of Siedle Partner. Alle adressen vindt u onder www.siedle.de/bezugsquellen.

Afbeeldingsonderschriften:
Afbeelding 1: „Architectuur bij de drempel“ presenteert de mogelijkheden van verbonden gebouwencommunicatie in verschillende architectonische omgevingen.

Afbeelding 2: Duidelijk Design is de vereiste voor ergonomische bedienbaarheid, die wederom ten grondslag ligt aan de barrièrevrije toegang. Zo hangt alles met alles samen. Het Siedle Magazine houdt zich ook met deze verbindingen op de achtergrond bezig.
 siedle_pm_magazin_2016
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP