Furtwangen, 13 april 2016
Praktische pakketontvangst dag en nacht

Wie kent het niet: Een pakket wordt aangeboden, maar er is niemand thuis. Het kennisgevingsbriefje verwijst naar een pakketshop aan de andere kant van de stad – en met ongunstige openingstijden. Voor deze situatie is er een gemakkelijk alternatief: De Siedle leverbox. Zij maakt de comfortabele en veilige ontvangst van pakketten tijdens uw afwezigheid mogelijk.


Wanneer de pakketdienst belt, dan wordt de deuroproep met videobeeld via de Siedle App op de Smartphone van de ontvanger getoond. Hij ziet de bezorger, kan met hem spreken en de box ontgrendelen. De App van het IP systeem Siedle Access biedt daarbij de grootst mogelijke veiligheid: De ontvanger ziet via zijn iPhone of iPad een gestoken scherp videobeeld van de pakketbezorger en zijn zending. En hij kan vanuit de verte de leverbox met een druk van de vinger openen.

De comfortabele box neemt grote en zware pakketten op. Zij laat zich indien gewenst meerdere malen achter elkaar van afstand ontgrendelen.

Perfecte combinatie aan de huisdeur
De leverbox is onderdeel van de Designlijn Siedle Steel. Zij voegt zich naadloos in de gebouwencommunicatie in. Omdat de box individueel naar de wens van de klant wordt geproduceerd, kan zij flexibel met brievenbus, deurspraakinstallatie en verlichtings- of beletteringselementen worden gecombineerd. Net zoals de brievenbus is de leverbox naar wens via een elektronische ontgrendeling te openen. De ontvanger benodigt dan bij thuiskomst alleen zijn vingerafdruk of een cijfercode, om de box te ontgrendelen en de pakketten uit te nemen. De omvangrijke zoektocht naar de juiste sleutel wordt overbodig.

Afbeeldingsonderschriften:
Afbeelding 1: De Siedle leverbox maakt de comfortabele ontvangst van pakketten bij afwezigheid mogelijk. Zij voegt zich perfect in de gebouwencommunicatie in.

Afbeelding 2–3: De post is er: Wanneer de pakketdienst belt, landt de deuroproep met videobeeld dankzij de Siedle App op de iPhone van de ontvanger.
 siedle_pm_lieferbox_fpe
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP